Een grote blunder in de online wereld van Call of Duty: Black Ops

Geplaatst op: 22 november 2010 door Erik Dekker in Nieuws

Een nieuw jaar betekent ook een nieuw deel in de Call of Duty- reeks. Treyarch belooft anno 2010 fans van de saga een raam naar de Vietnam en Koude-oorlog met de game Black Ops. Natuurlijk kunnen gamers ook online elkaar naar het leven staan, want daar draait de reeks de laatste jaren om. Tussen de grootschalige vuurgevechten en beeldvullende explosies die daarom ontstaan, zul je soms ook soldaten tegenkomen die een steekje laten vallen in hun missie. Zo ook een goede vriend van mij, die zó’n blunder maakte dat ik het wel op móest nemen.

In het filmpje hieronder zie je hem naar een Care Package killstreak lopen die een teamgenoot had gegooid op een vrij onveilige plek. De teamgenoot kon het helaas niet navertellen dus deed mijn maat een verwoede poging om het pakket voor zichzelf te houden. In een Care Package kun je willekeurige killstreaks tegenkomen maar ook ammunitie en zeldzame wapens zoals een minigun.

Het geluk trof hem, want in het pretpakket zat maar liefst een vrijkaartje voor een Gunship (killstreak na elf kills), één van de beste killstreaks die Call of Duty: Black Ops te bieden heeft. Hierin kun je zelf achter de cockpit van een gevechtshelikopter gaan kruipen om zo met raketten en miniguns dood en verderf te zaaien. Hij dacht echter niet helder na en had per ongeluk de inhoud omgewisseld met een Spy Plane, een veelvoorkomende beloning die je kunt verdienen door slechts drie spelers om te leggen. Nadat de ongelofelijke blunder was doorgedrongen, kon een lange lachbui niet uitblijven.

Voor degenen die het willen weten: met de Hardline Pro perk, kun je de inhoud van een Care Package veranderen. Laat dit harde les zijn en kijk tussen de kogelregen zo zorgvuldig mogelijk naar wat je hebt gekregen voordat je besluit iets anders te nemen!

Ik raad trouwens aan op het filmpje te klikken om deze in een hogere resolutie te kunnen bekijken.

Volg Erik Dekker op Facebook en Twitter!

Advertenties
reacties
  1. Niels Dekker schreef:

    LOL!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s