De enige beelden die je waarschijnlijk van Mercenaries 3 zal zien

Geplaatst op: 15 november 2010 door Erik Dekker in Nieuws

Een nieuw deel in de Mercenaries reeks zal hoogstwaarschijnlijk voor een hele lange tijd het daglicht gaan zien. Ontwikkelaar Pandemic heeft haar deuren vorig jaar namelijk moeten sluiten terwijl een deel van het team hard aan het werk was aan een een game die onder de naam Mercenaries 3: No Limits door het leven zou zijn gegaan.

De beelden hieronder laten een klein deel van een missie zien die je onder je hoede zou hebben moeten nemen. We zien een nieuwe huurmoordenaar in Cuba die een aantrekkelijke blondine moet escorteren uit een kerk. Het spreekt voor zich dat de afwerking van de beelden nogal ruw is en dat het tussen filmpje niets meer is dan een tekening die net als een warm vers brood zojuist is de oven is gekomen.

Niettemin moet ik zeggen dat het er allemaal vrij goed uitziet, zelfs voor een game die nog in pre-alpha fase heeft gezeten. Als je je bedenkt dat Mercenaries en Mercenaries 2 vol zaten met over de top actie en de grootste overdreven explosies die je naar eigen wens tegen je onwetende tegenstanders kon gebruiken, zou No Limits met dit beproefde en explosieve concept best een tof spel kunnen zijn geworden. Dit uiteraard mits de vele bugs en eigenaardigheden uit zijn voorgangers weg zijn gewerkt. Nu maar hopen dat een ontwikkelaar haar geluk wil beproeven met de reeks en hieraan verder gaat werken, want het basisconcept is explosief goed.

Het filmpje van de missie kun je zien op Kotaku.

Volg Erik Dekker op Facebook en Twitter!

Advertenties
reacties
  1. Niels Dekker schreef:

    Hey dude, wanneer gaan we weer eens verder met onze online co-op van Mercs 2? Lijkt me weer eens lachen!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s