Inactieve accounts World of Warcraft krijgen week gratis speeltijd

Geplaatst op: 12 november 2010 door Erik Dekker in Nieuws

Met de nieuwe uitbreiding Cataclysm die op 7 december gelanceerd gaat worden, gaat Blizzard een poging doen om oude spelers terug te halen. Cataclysm’s bloeddorstige draak Deathwing is uit op totale vernietiging en verderf en is niet met slechts een handjevol heldhaftige krijgers neer te halen. Nee, er moet gevochten worden op epische en grootschalige slagvelden en daarom is iedere extra soldaat hard nodig.

Met een week gratis toegang voor inactieve accounts tot de bijna verwoeste wereld Azeroth, zal het voor veel spelers die World of Warcraft de rug hebben toegekeerd nu aantrekkelijk worden om terug te komen en opnieuw de wapens te trekken. Degenen die in aanmerking komen met deze extra gratis week, zullen een e-mail krijgen van Blizzard. Let natuurlijk wel dat je de goede pikt uit alle spam die wordt verzonden onder dezelfde naam.

Leuk detail is dat voor iedere nieuwe uitbreiding in World of Warcraft zogenaamde ”world events” plaatsvinden, die de sfeer van de desbetreffende expansie moeten gaan bepalen. Zo kwam, net voordat The Burning Crusade uitkwam,  Highlord Kruul uit de Dark Portal om dood en verderf te zaaien over de tot dan toe nog rustig uitziende wereld van Azeroth. En in de periode voor Wrath of The Lich King moesten heldhaftige strijders het opnemen tegen op hol geslagen zombies (Scourge) die verlangen naar zoetsappige hersenen. Dergelijke chaos kun je dezer weken dus ook verwachten ter voorbereiding van Cataclysm!

De aanbieding van de gratis week die Blizzard uit gaat geven loopt tot en met 1 december.

Volg Erik Dekker op Facebook en Twitter!

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s