Borderlands GOTY trailer is humoristisch en briljant

Geplaatst op: 3 november 2010 door Erik Dekker in Nieuws

Gearbox krijgt van mij een grote pluim wat betreft de ondersteuning van RPG-shooter Borderlands. In een jaar tijd zijn er maar liefst vier grote uitbreidingen uitgekomen, die de speelduur van de game aanzienlijk weten te verlengen. Deze vier uitbreidingen gaan onder de naam ”The Zombie Island of Doctor Ned”, ”Mad Moxxi’s Underdome Riot”, ”The Secret Armory of General Knoxx” en ”Claptrap’s New Robot Revolution”. Vanwege het verkoopsucces is er vorige maand een Game Of The Year (GOTY) editie uitgebracht, waar je naast de game en een tastbare map van de planeet Pandora, ook alle uitbreidingen zult tegenkomen. Om deze versie extra in de schijnwerpers te zetten heeft de ontwikkelaar een briljante en humoristische trailer uitgebracht, waar alle personages in al hun facetten nog even kort voorbij komen.

Vandaag is er tevens een gratis update vrijgekomen, die de level-cap van 61 naar 69 zal brengen. Het getal 69 zal ongetwijfeld met voorbedachten rade zijn gekozen en past precies in het Borderlands sfeertje die Gearbox voor ogen had. De verhoging van de level-cap maakt het spelen van de laatste uitbreiding genaamd Claptrap’s Robot Revolution, trouwens een stuk aantrekkelijker nu vijanden weer experience geven.

Zelf heb ik Mad Moxxi’s Underdome Riot en Claptrap’s New Robot Revolution nog niet gespeeld, maar na het zien van de trailer krijg ik spontaan weer kriebelende handen. Oplettende kijkers zullen Duke Nukem ook voorbij zien komen. Dit, omdat de GOTY versie spelers ook nog vervroegd toegang zal geven tot de demo van Duke Nukem Forever. Slim bedacht, Gearbox!

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s