Xbox Live Arcade deal is deze maand erg aantrekkelijk

Geplaatst op: 10 oktober 2010 door Erik Dekker in Nieuws

Als je in oktober op het Xbox Live Marketplace voor 2400 microsoft points aan arcade games en uitbreidingen koopt dan krijg je 800 punten terug. Let wel dat gamer pictures, themes en dergelijke buiten de boot vallen. Naar mijn mening komt deze actie op een mooi moment, aangezien er de laatste tijd erg veel moois is verschenen! En het leuke is dat producten die eerder zijn uitgekomen, ook meetellen in de actie. Wat voor moois zou je bijvoorbeeld allemaal kunnen aanschaffen om die glinsterende puntjes terug te krijgen?

Ikzelf heb onlangs de laatste downloadable content gedownload van Red Dead Redemption, genaamd Liars and Cheats. Ook Tim Schafer’s nieuwste arcade game Costume Quest, een RPG die zich afspeelt op Halloween en waar je met verschillende costumes unieke krachten kan krijgen, komt op 20 oktober uit en belandt meteen in mijn collectie. Helaas tellen Deal of the Week games niet mee, anders zat ik nu al gebakken omdat ik zojuist Toy Soldiers zojuist in de aanbieding had aangeschaft. Toch nog maar even verder rondkijken voor een leuke game of uitbreiding om mezelf voor die deal veilig te stellen. Enige suggesties?

Costume Quest

Advertenties
reacties
  1. Niels Dekker schreef:

    De Clap Trap DLC van Borderlands natuurlijk bro! En met Halloween komt Red Dead Redemption Undead Nightmare DLC. En misschien Minerva’s Den voor BioShock 2? Dat is de single player dlc, die ga ik zeker halen 😉

  2. Niels Dekker schreef:

    En natuurlijk de nieuwe en laatste DLC voor Alan Wake. Volgens mij komt die deze week uit voor 560 puntjes!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s