Gamegasm heeft nieuwe urls / Co-schrijvers gezocht!

Geplaatst op: 26 augustus 2010 door Erik Dekker in Nieuws

De lengte van van onze voormalige url zullen voor velen ongetwijfeld voor veel hoofdpijn hebben bezorgd. Elke keer onnodig lang tikwerk om op Gamegasm te kunnen komen, komt de goede naam van de blog niet bepaald ten goede. Dat vinden wij ook en daarom zijn we trots om mede te kunnen delen dat je vanaf nu via http://Gamegasm.nl en http://Gamegasm.be op de blog kunt komen!

Overigens zijn wij nog steeds op hard op zoek naar een enthousiaste co-schrijver of co-schrijfster. Het doel is om de blog te laten groeien en daarom zijn we op zoek naar enthousiastelingen met een creatieve geest en een passie voor schrijven over game-gerelateerde onderwerpen. Artikelen in alle soorten en maten verwelkomen wij met open armen.Denk hierbij bijvoorbeeld aan verhalen over onvergetelijke ervaringen die je hebt ervaren in een bepaalde game. Of een impressie/review van een game die je zojuist hebt gespeeld. Alles mag! Je enige barrière is je eigen creatieve geest.

Ben jij of ken jij iemand die creatief ingesteld is, een passie voor schrijven over game-gerelateerde onderwerpen heeft, en zijn of haar werk graag meedeelt aan de wereld? En beginnen je handen al te kriebelen bij het idee om aan Gamegasm bij te dragen met toffe artikelen? Aarzel dan niet en stuur ons een mailtje. Over ideeën voor nieuwe onderwerpen of artikelen horen wij ook graag. Laat je horen!

E-mail Jelle Versee: jelle.gamegasm@gmail.com

E-mail: Erik Dekker: erik.gamegasm.@gmail.com

Ben jij degene die ons team zal komen versterken?

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s