Gamegasm zoekt schrijftalent!

Geplaatst op: 12 augustus 2010 door Erik Dekker in Nieuws

Ieder project begint klein, zo ook onze nieuwe blog. Al vanaf het begin van Gamegasm zijn wij erg ambitieus en streven we er naar steeds beter te worden. Ook wordt er waarde gehecht aan variatie tussen artikelen om deze zo fris mogelijk te kunnen houden. Door een eigen visie op bepaalde onderwerpen in de wondere wereld van games met je te delen, geven wij een persoonlijke draai aan artikelen.

Er staan echter grote plannen op de lijst! Het doel is om de blog te laten groeien en daarom zijn we op zoek naar co-schrijvers met een creatieve geest en een passie voor schrijven over game-gerelateerde onderwerpen. Artikelen in alle soorten en maten verwelkomen wij met open armen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan verhalen over onvergetelijke ervaringen die je hebt ervaren in een bepaalde game. Of een impressie/review van een spel die je zojuist hebt uitgespeeld. Alles mag! Je enige barrière is je eigen creatieve geest.Je bent ook niet verplicht constant aan nieuwe artikelen te werken, maar ons doel is om de website iedere dag van minstens één of meer artikelen te voorzien. Hoe meer collega’s we mogen verwelkomen, hoe makkelijker dat ideaal te behalen zal zijn.

Ben jij of ken jij iemand die creatief ingesteld is, een passie voor schrijven over game-gerelateerde onderwerpen heeft, en zijn of haar werk graag meedeelt aan de wereld? En beginnen je handen al te kriebelen bij het idee om aan Gamegasm bij te dragen met toffe artikelen? Aarzel dan niet en stuur ons een mailtje. Wij hopen snel van je te horen!

E-mail Erik Dekker: erik.gamegasm@gmail.com

E-mail Jelle Versee: jelle.gamegasm@gmail.com

Heb je een creatieve geest en een passie voor schrijven? Laat het ons weten!

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s